lördag 17 maj 2008

Vi firar morsdag på dagis

Skolan ordnar ambitiösa tillställningar. I veckan firades morsdag, det fanns tävlingar, pyssel, fotografering, fika mm. Här får Jakob o Axel ballong av en av fröknarna. Först fick de svara på frågan what does Mommy do for you? De svarade Mommy plays with us and gives us food. Bland annat säger jag då......eller hur
Fånga ballong på krok.
Arkivbilder från när det firades Halloween på skolan.
Jakobs Hula dans från julshowen.
Axel o Carmen som små änglar

4 kommentarer:

Eva sa...

Hej på er! Vad fint ni ser ut att ha det. Det är första gången vi är inne på hemsidan och tittar. Grabbarna har blivit stora sen vi träffades sist men ni är er lika. Kram från familjen Bönnemark i Östra Grevie

Issa Manglind sa...

Hej,

Ni verkar ha jättetrevligt. Hemma kommer sommaren sakta men säkert, det ska bli ca 27 grader i helgen och det skall bli så skönt. Vi tänkte kasta oss i poolen och bara ta det lugnt. Lotta skall på möhippa för Lena.
Lena.A och Björn skall gifta sig i sommar (i Pajala???) och då ingår som ni vet det obligatoriska möhippan. Alla barnen hemma är friska (peppar peppar) och vi längtar alla att få träffa er. Hoppas ni mår bra och ta väl hand om er, hälsa grabbarna.
Stora Kramen från familjen Manglind

Ingar sa...

Hej på er kära Rietzar!
Här kommer en hälsning från Lövgrenarna i Torna Hällestad. Verkar vara pompigt värre när man firar Mors Dag i Taiwan! Tänk om man kunde få uppleva nått liknande här i Sverige?! När kommer ni till Sverige i sommar? Vi saknar ert sällskap.
Kram, kram från Ingar, Chrille, Anton o Alice

Issa Manglind sa...

Hej,
Vi saknar uppdatering av er Blogg. Vi vill gärna följa era upplevelser och se hur ni har det.
Själv är allt bra. Barnen växer och nya prövningar infaller varje dag. Just nu växer Astrid så att det kankar både fysiskt och psykiskt. Hon närmar sig tonåren (hon blir 11 år) och en helt ny värld öppnar sig för oss. Vi mår bra och jobbar mycket som vanligt. Lottas firma går bra och de har numera tagit bort luncherna pga att det inte ger så mycket pengar på sista raden. Själv jobbar jag mycket och om ett år från nu börjar jag arbeta i tyskland på vårt huvudkontor, antingen som expat eller secondment. Om familjen skall med eller jag skall veckopendla skall vi snart bestämma oss för.

Ha det så bra och uppdatera gärna er blogg.

Stora kramen från Familjen Manglind i Hofterup.